Over ons
Direkt Mail Service Buro is méér dan de schakel tussen u en uw markt. Ons kwaliteitshandboek op TQM level stelt u in staat ons te auditen. Anderen bedrijven zijn u reeds voorgegaan.

Bij Direkt Mail Service Buro staan toewijding aan de klant en de foutloze verwerking van zijn print-, mail-, kopieer- en fulfilmentopdracht voorop. Kernwoorden daarbij zijn kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Foutloos en op tijd leveren is -vooral bij een mailing naar bedrijven- bepalend voor het welslagen van uw actie en het vertrouwen van de ontvanger in de afzender, en dat bent u. Dat wil zeggen Direkt Mail Service Buro namens u.

Wij zijn ons er van bewust namens u te handelen. Dat betekent dat we nooit achterover zitten, en met hoofd en hart bij de uitvoering van uw opdracht betrokken blijven tot het eind. Dankzij die instelling is lettershop Direkt Mail Service Buro in nauwelijks 10 jaar tijd uitgegroeid tot het meest toonaangevende full-service buro van Zuid Nederland.

Direkt Mail Service Buro hanteert bij het mailing versturen al die jaren al een groeistrategie waarbij de modernste machines en de toestroom van de beste mensen gelijke tred houdt met de aanwas van het hoogwaardige en veeleisende klanten-bestand. U en Direkt Mail Service Buro; de winnaars in print & mail. Wij geloven in specialismen; in onze drie vestigingen in Limburg, Brabant en Belgisch Limburg voegen we die specialismen samen tot uw uniek tailor-made concept.

Uw relatie met uw markt en uw klanten valt of staat dikwijls met de correctheid van uw communicatie en het juiste tijdstip waarop deze de klant bereikt. Niet zelden vraagt dat om complexe, maar vrijwel altijd om specialistische oplossingen. Direkt Mail Service Buro verplaatst zich zowel in u als in uw klant om de juiste oplossing te vinden voor uw actie. Complexiteit, routing, zorgvuldigheid en controle worden daarbij samengebracht in een gestroomlijnd geheel waar u als opdrachtgever op kunt vertrouwen.